Terug

Eco-lodges (max. 4 personen)

  • DSC_0105.JPG
  • Max. 1 - 4 personen
  • TV (met beperkt aantal kanalen)
  • Verwarming optioneel
  • Geen huisdieren
  • Niet roken

Selecteer een aankomstdag

  = Beschikbaar
  = Aankomst / vertrekdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar
Toon alle periodes
Verberg periodes

Eco-lodges zijn ronde (half) houten huisjes geïnspireerd op het Amsterdamse Bos .Ze zijn zeer goed geschikt voor leuke, korte en voordelige verblijven. De lodges voor max. 4 personen beschikken over twee enkele bedden (ook weer die naar wens bij of uit elkaar te zetten zijn) en een stapelbed, een tafel en vier stoelen. Verder zijn onze lodges voorzien van een televisie. Roken is in deze huisjes niet toegestaan.

In alle Eco-lodges is er een stopcontact met 2 Ampère en een lichtpunt. Bovendien is er ook een verwarming die tegen betaling gebruikt kan worden, hiervoor heeft u een sleutel nodig die u bij de receptie kunt halen. 

De bedden zijn voorzien van matrassen, kussens en dekens. U kunt natuurlijk zelf uw beddengoed meenemen maar er zijn ook lakens en handdoeken te huur bij de receptie of u kunt het direct bij reservering aangeven.

In bepaalde periodes en weekenden kan er een minimum aantal nachten gelden.

Wij verzoeken u vriendelijk onze accommodaties schoon en netjes achter te laten voor de volgende gast.U kunt bij ons inchecken vanaf 15:00 uur. Uitchecken is mogelijk tot 10:00 uur.

Huisdieren zijn niet toegestaan in onze verhuur accommodaties!

 
Terug