Uitmarkt

30 augustus t/m 1 september 2019

De Uitmarkt is de nationale opening van het culturele seizoen en het grootste culturele festival van Nederland. In de afgelopen jaren is de Uitmarkt uitgegroeid tot een festival met 500.000 bezoekers.

De Uitmarkt is de nationale opening van het culturele seizoen en het grootste culturele festival van Nederland.

In de afgelopen jaren is de Uitmarkt uitgegroeid tot een festival met 500.000 bezoekers en 2.000 artiesten die optredens verzorgen op ruim 30 podia.

Dit jaar zal de Uitmarkt neerstrijken in de binnenstad van Amsterdam met als decor de prachtige herenhuizen en grachtenpanden. Overal in de binnenstad zullen in theaters, musea en op verrassende locaties voorstellingen te zien zijn, zoals in de Hermitage.

De drie hoofdpodia zijn te vinden op de Dam, Nieuwmarkt en bij het Muziektheater. Op de routes hiernaartoe staat een boekenmarkt en informatiemarkt.

Ook aan de jonge bezoekers wordt gedacht met de Uitmarkt Junior op het Beursplein. Hier kunnen kinderen workshops volgen en optredens bekijken.

Ook voor jongeren is er een plek op de Uitmarkt: The Remix in de Theaterschool. Dit is dé hotspot voor jongeren,met verschillende optredens en workshops.

Kom deze zomer zelf naar de Uitmarkt in het centrum van Amsterdam en ontdek cultureel Nederland!


Gerelateerde links

 
Terug