Wanneer wil je komen

Zoeken

Route auto

Met de auto of camper

Uit de richting van Utrecht (A2) 
Bij afslag nr. 6 (Amsterdamse Bos) verlaat u de snelweg en volgt u de borden (Aalsmeer/Amsterdamse Bos) verlaat u de snelweg en volgt u de N231. U gaat over de brug de Bosrandweg op. Bij het tweede stoplicht gaat u linksaf en u bent bij de camping.

Uit de richting van Amersfoort (A1)
neemt u de ringweg om Amsterdam (A10) richting Den Haag / Schiphol. U houdt de A4 aan en neemt kort hierna de A9 richting Utrecht en Amstelveen. Bij afslag nr. 6 (Aalsmeer/Amsterdamse Bos) verlaat u de snelweg en volgt u de N231. U gaat over de brug de Bosrandweg op. Bij het tweede stoplicht gaat u linksaf en u bent bij de camping.

Uit de richting van Den Haag (A4) 
neemt u afslag A9 naar Utrecht en Amstelveen en volgt weer: Bij afslag nr. 6 (Aalsmeer/Amsterdamse Bos) verlaat u de snelweg en volgt u de N231. U gaat over de brug de Bosrandweg op. Bij het tweede stoplicht gaat u linksaf en u bent bij de camping.

Uit de richting van Zaandam (A10)
volgt u eerst de A10 Ringweg West/Den Haag, dan de A4 richting Den Haag en dan de A9 op richting Amstelveen. Bij afslag nr. 6 (Aalsmeer/Amsterdamse Bos) verlaat u de snelweg en volgt u de N231. U gaat over de brug de Bosrandweg op. Bij het tweede stoplicht gaat u linksaf en u bent bij de camping.